Vuurwerk evenementen voorlopig allemaal gecanceld

vuurwerk en coronaWe hadden zulke mooie plannen, uitgewerkte ideeën en een enthousiast team pyrotechnici instelling gebracht. Samen zouden we van 2020 een prachtig jaar te maken met de mooist denkbare vuurwerkshows. Helaas; er kwam media maart een flinke kink in de kabel. Alle publieks evenementen werden op het advies van het R.I.V.M. stop gezet omwille van de bestrijding van een eng virus beestje. Notabene een virus beestje dat z’n oorsprong heeft in China; het land waar vrijwel ‘al’ ons vuurwerk z’n oorsprong heeft.

Laat er geen misverstand over bestaan; PyromaX Firework Events staat volledig achter het verstandige besluit van overheid en R.I.V.M. om strikte maatregelen te nemen. Niet leuk, maar wel heel erg nodig om voor ons allen een vrije toekomst te scheppen. Om die reden leggen we ons maar neer bij de situatie. Wel hebben we nu volop gelegenheid om voor de toekomende tijd weer prachtige nieuwe vuurwerkshows te bedenken en ontwikkelen. Daar zijn we nu dus ook volop mee bezig en als alle ellende achter de rug is kunnen we onze creativiteit de wereld tonen.

Als we de ontwikkelingen volgen en de verwachtingen van de specialisten goed vertalen, is er in de tweede helft van het jaar weer meer mogelijk. Positief als we zijn, onderschrijven we de verwachting dat er binnen enkele maanden weer mogelijkheden ontstaan om vuurwerkshows te mogen schieten. Voor die periode ontwikkelen we nu al hele mooie shows.

En ook voor de komende jaarwisseling verwachten we toch wel hele mooie vuurwerkevenementen te mogen schieten. Zeker nu in een hoop plaatsen en steden uitsluitend centrale vuurwerkshows mogen plaats vinden. Mocht je voor die periode ook al plannen hebben; laat ons dat dan even weten via het contactformulier. Wij doen je graag een voorstel!