Indoor Vuurwerk

Op veilige wijze véél vuurwerk in huis!

Indoor Vuurwerk staat altijd voor spectaculaire momenten, waarbij de toeschouwer de ene sensatie na de andere te verwerken krijgt. Dit wordt mede veroorzaakt door het idee van naderend gevaar bij het verwerken van Indoor Vuurwerk.

Dit idee berust echter op een misverstand. PyromaX Firework Events heeft al veel jaren ervaring met vuurwerk tijdens indoor evenementen en verzorgd deze discipline op uiterst veilige wijze door de show aan te passen voor wat betreft de veiligheids afstanden tot het publiek.

Indoor Vuurwerk is o.a. in te zetten bij: theaterproductie, productpresentaties, modeshows, culturele voorstellingen, popconcerten, dance-events, etc, etc. De vuurwerkeffecten die vooral gebruikt worden zijn: Fonteinen, Mines Comets, Loud reports, Airbursts, Wire (line) rockets, confetti, lasereffecten, etc.

Ook als om welke reden dan ook de veiligheidsafstanden niet gewaarborgd kunnen worden is het mogelijk een fantastische beleving te programmeren. Pyromax Firework Events maakt dan vooral gebruik van: Gasvlammen, CO2 jets, Confetti- en streamerkanonnen en laser.

Een combinatie van theatervuurwerk en bovenstaande effecten is natuurlijke de ultieme ondersteuning van een indoorevenement. De pyrodesigners van PyromaX kunnen in overleg met de geluids- en lichtmensen tot een verbluffend resultaat komen.

Voor technici: besturing gebeurt d.m.v. DMX en/of tijdcodes vanuit de muziek (SMPTE).