Outdoor Vuurwerk; wij schieten een spektakel om nooit te vergeten…

Outdoor Vuurwerk is bij iedereen wel bekend. Wie kent niet de vuurwerkshows op de feestelijke dagen als Koningsdag, Bevrijdingsdag, maar ook het evenementen vuurwerk ter afsluiting van de Kermis.

Maar er is méér...; een outdoor vuurwerkshow is ook een geweldige beleving tijdens popconcerten, dance events, bruiloften, bedrijfsopening, voetbal tournooi of andere sport belevingen, etc., etc.

In de maand december schieten wij voor veel vuurwerk winkeliers een demo vuurwerkshow, waarin de klanten van deze vuurwerkwinkels al kunnen kennis maken met het actuele vuurwerk aanbod.

Pyromax Firework Events maakt altijd veel werk van een vuurwerk evenement. Met grote zorg wordt het type vuurwerk geselecteerd om een mooi uitgebalanceerde vuurwerkshow te schieten.
Iedere vuurwerkshow wordt in de thuisbasis digitaal voorbereid, zodat we precies weten hoe de show gaat verlopen. Het schieten van de vuurwerkshow heeft geheel digitaal plaats; tot op de seconde nauwkeurig is het schieten van het vuurwerk geprogrammeerd.

PyromaX Firework Events is gewend om iedere vuurwerkshow in hoog tempo te schieten. In één doorlopend spektakel wordt de toeschouwer vermaakt met de mooiste licht- en geluid effecten. We geven de toeschouwer geen rust om na te denken. Tijdens onze vuurwerkshow schieten wij de mensen van de ene verbazing naar de andere verbazing.