Pyromax Firework Events; ervaren in professioneel vuurwerk!

PyromaX Firework Events is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in het werken met professioneel vuurwerk. De dagelijkse leiding van het bekende vuurwerkbedrijf is in handen van Christiaan Huigen; een gepassioneerd organisator van de betere vuurwerkshow.
De ervaren Christiaan heeft al een flink aantal grote vuurwerkevenementen naar een prachtige finale geschoten; bijgestaan door zijn gekwalificeerde groep medewerkers.

PyromaX Firework Events is vooral bekend door de traditionele momenten van groot vuurwerk zoals Koningsdag, dorps- of stadsfeesten en natuurlijk de afsluiting van een Kermis. Maar er zijn méér gelegenheden waar je een vuurwerkshow van PyromaX kunt bewonderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan o.a. opening, bedrijfsfeest, studentenfeest, bruiloft, jubileum, braderie en nog tal van andere gelegenheden.

Bij het voorbereiden van een vuurwerk evenement maakt PyromaX Firework Events vooral gebruik van haar digitale mogelijkheden. Nauwgezet worden de vuurwerkshows op de computer voorbereid om maar niets aan het toeval over te laten. Iedere show wordt tot in de puntjes geprogrammeerd en uitgebreid getest alvorens deze in het veld ten uitvoer wordt gebracht.

Belangrijkste kenmerk van de vuurwerkshow die wordt afgeschoten door PyromaX Firework Events is wel de snelheid van schieten. In een vlot doorlopend tempo wordt een fascinerende show geschoten en de toeschouwer kan genieten van veel spektakel in zowel licht als geluid. PyromaX Firework Events is hierin werkelijk uniek in te noemen!

Meer weten over PyromaX Firework Events?
Gebruik dan ons contact formulier of bel direct even met  Christiaan: +31 6 43 53 14 87