Vuurwerkshow bij kermis, stads- of dorpsfeest maken het feest compleet

professioneel vuurwerk vereist voor veiligheid

De meeste vuurwerkshows in Nederland vinden plaats tijdens kermissen en stads- of dorpsfeesten. De moeilijkheid van dit soort vuurwerkshows is meestal de beperkte ruimte in de kern van een dorp of stad. Er komen vaak zaken naar voren als plaatselijke evenementenvergunningen, objectvergunningen i.v.m het afzetten van doorgaande wegen en het vrijmaken van parkeerterreinen. PyromaX Fireworks Events is als vuurwerkleverancier gespecialiseerd in dit soort aangelegenheden en regelt dit kosteloos voor u met de lokale autoriteiten.

Indien de vereiste veiligheidsafstanden aan land niet gehaald kunnen worden, kan er uitgeweken worden naar het water. De vuurwerkshows kunnen dan ontbrand worden vanaf pontons of werkschepen. Ook kan er uitgeweken worden naar bij voorbeeld daken van gebouwen.

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit professioneel vuurwerk, laat PyromaX Firework Events sowieso al weinig aan het toeval over. Met inachtneming van de meest strenge veiligheidseisen richten we het afschiet terrein in en tijdens het schieten van de vuurwerkshow wordt nauwgezet gelet op de veiligheid in de omgeving.