Katwijk geniet van geweldige vuurwerkshow

Al enkele jaren geleden is in Katwijk een groep liefhebbers van vuurwerk actief met het organiseren van een grootse, spectaculaire vuurwerkshow. De groep, actief onder naam 'Pyro Freaks', zijn al een aantal jaren bezig met de organisatie van een gezamenlijke vuurwerk activiteit. Op zich een prima fenomeen, maar toch waren burgemeester en politie van Katwijk niet echt gerust op deze ontwikkeling. Liefst zagen zij dit evenement wat strakker en meer conform de regels georganiseerd met de nadruk op de veiligheid van de activiteit.

De mensen achter Pyro Freaks hebben veel begrip voor de wensen zoals de overheid die stelt en hebben van harte meegewerkt aan een oplossing. Deze oplossing werd gevonden door het inschakelen van PyromaX Firework Events. Bij het voorbereiden van het spektakel is in een vroege termijn de bemoeienis van PyromaX ingeschakeld, inclusief het aanvragen van vergunningen en de keuze van een locatie.

Hierdoor is inmiddels een prachtige samenwerking ontstaan tussen lokale overheid, Pyro Freaks en PyromaX en hebben de inwoners van Katwijk afgelopen jaarwisseling weer kunnen genieten van een grandioze vuurwerk show.
Of de organisatie van deze centrale vuurwerk show er mee te maken heeft, dat weten we niet. Wel weten we dat de politie in Katwijk de afgelopen jaarwisseling met beduidend minder incidenten te maken heeft gehad dan andere jaren. En dat was niet echt conform het landelijk beeld.

PyromaX geeft u graag meer informatie over het organiseren van een gecentraliseerde vuurwerkshow in uw gemeente of regio.

Wilt u meer informatie?

Wij offreren graag uw vuurwerkshow op maat!

Filmpje: Alice Schuiling